Quatre famílies nord-catalanes concernides per l’afer del Txad

VilaWeb
Redacció
31.10.2007 - 12:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quatre famílies nord-catalanes s’han vist concernides per l’afer de la ONG ‘Arche de Zoé’. Aquestes famílies s’havien compromès, amb aquesta ONG, a acollir diversos nens originaris de Darfour. Una de les quatre parelles que ‘havia fet donació’ de 2.400 €uros ha dipositat una queixa ‘per estafa’ contra aquesta ONG…>>>…>>>

Malgrat que cap de les famílies afectades no han volgut fer declaracions, avui dimecres el diari ‘l’independant’ afirma que: ‘Per regla general, els passos per acollir aquests nens es feien per internet, de vegades mitjançant l’associació ‘Grains de riz’, una associació que afirma a la seva pagina web ‘defensar els interessos dels nens nascuts al Vietnam i adoptats a França i vetllar a la seva expansió’.

Hi havia un fòrum que permetia prendre notícies de l’evacuació, però hi havia molt pocs de detalls i la freqüència de les informacions donades era més que variable. Les famílies d’acollida no sabien tampoc si anaven a rebre un noi o una noia.

Les sumes de diners demanats, així com els nombres de nens atribuïts per família, semblaven dependre de la situació professional dels uns o dels altres’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any