Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  20.10.2007  13:20

Maragall anuncia que pateix alzheimer i que lluitarà contra la malaltia

'Enlloc és escrit que sigui invencible', diu l'ex-president · Afirma que vol seguir impulsant el Partit Demòcrata i que ha registrat el nom del Partit Català d'Europa

Men?ame
 

L'ex-president de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall ha anunciat que li han diagnosticat alzheimer. Ho ha dit en una conferència de premsa que ha ofert després de la visita que ha fet a la unitat de memòria i al laboratori d'investigació aquesta malaltia a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Maragall hi ha dit que "enlloc és escrit que la malaltia sigui invencible" i ha afirmat que després dels Jocs Olímpics i l'estatut aquest és el seu repte.

Precisament divendres Maragall anunciava en una entrevista a Catalunya Ràdio que havia deixat de militar al PSC.

Durant la compareixença de premsa a l'hospital de Sant Pau Maragall ha dit que els rumors que circulaven els darrers dies sobre la seva malaltia en alguns casos eren benintencionats però en uns altres no. I ha estat contundent respecte el seu futur polític en afirmar que vol ajudar a tirar endavant el Partit Demòcrata a Europa. Fins i tot ha afirmat que havia registrat el nom del Partit Català d'Europa.

En la visita a l'hospital de Sant Pau Maragall ha dit també que hi ha molts prejudicis respecte a l'Alzheimer i que ell vol treballar per a ajudar a eliminar els malentesos existents. En la roda de premsa ha estat acompanyat de la seva dona, DIana Garrigosa.