Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  18.10.2007  21:35

Guillem Mateo, nou president de CDC a Pineda de Mar

Serà el substitut del dimissionari Enric Creus fins el setembre de 2008

Men?ame
 

Guillem Mateo (Campdevànol, 1982) és el president de la secció local de Convergència Democràtica de Catalunya a Pineda de Mar. Així ho va decidir la votació que es va celebrar el passat 15 d’octubre amb el recolzament de 28 dels 49 vots emesos. L’altra candidat, Josep Martín en va tenir 19 i hi va haver dues abstencions. D’aquesta manera Mateo substituirà el dimissionari Enric Creus fins el proper mes de setembre quan s’hauran de tornar a celebrar eleccions.

Després de mesos d’incògnita sobre qui seria el nou president de CDC a Pineda de Mar, les eleccions que es van celebrar el passat dia 15 han resolt el dubte. El jove Guillem Mateo va ser-ne el clar guanyador i serà el nou president de CiU a Pineda fins el proper mes de setembre. Un canvi a la presidència i executiva convergent després de la davallada en el eleccions municipals que els van fer perdre l’alcaldia en favor del PSC i van posar a la llum la crisi interna que va provocar la dimissió del fins llavors president Enric Creus.

Guillem Mateo explica que la candidatura que va presentar “ha de servir tornar Convergència al lloc que es mereix i que mai hauria d’haver abandonat.” Mateo va afirmar que s’havia de deixar enrere “la Convergència internament fràgil, desunida i dividida per tal de donar lloc a aquesta nova Convergència: forta, sense esquerdes i amb tots caminant cap el mateix horitzó”.