Manlleu celebra els 15 anys del Tripijoc

  • Una exposició, una xerrada i una festa popular commemoraran el 15è aniversari del centre infantil

VilaWeb
Redacció
18.10.2007 - 15:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dijous, 18 d’octubre, comencen els actes de celebració del quinzè aniversari (1992-2007) del Centre Obert Tripijoc de Manlleu, amb seu al carrer Enric Delaris, 52. A les sis de la tarda, l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, inaugurarà una exposició commemorativa amb treballs i fotografies del centre, al Casal Cívic de Manlleu. La mostra estarà oberta al públic fins al 31 d’octubre.A les set de la tarda, també al Casal Cívic, el psicòleg, educador i periodista Jaume Funes farà la xerrada “És més difícil educar avui? Noves i velles necessitats educatives de les famílies i els seus infants”. Hi haurà un col·loqui posterior amb els assistents.

I la celebració més lúdica es farà divendres, 19 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda, a la plaça Fra Bernadí, amb la festa dels 15 anys del Tripijoc, en què hi haurà un espectacle d’animació infantil amb La Serpentina.

El Centre Obert Tripijoc és un espai de l’Àrea de Benestar social, salut pública i consum de l’Ajuntament de Manlleu on els nens i les nenes de 6 a 12 anys poden gaudir i desenvolupar tota una sèrie d’activitats lúdiques i educatives pensades i encaminades a ajudar-los en el seu ple desenvolupament personal i social.

Els infants que hi assisteixen reben una atenció individualitzada per part dels professionals del Centre. El Tripijoc funciona de setembre a juny de dilluns a divendres de 17 a 20 hores i alguns dissabtes també es fan sortides i altres activitats.

Els objectius del Tripijoc són oferir una tasca sòcioeducativa en el temps de lleure de l’infant; potenciar les qualitats personals dels nens i nenes i ajudar-los en el seu procés de creixement; treballar els valors de respecte cap als altres, el diàleg, la solidaritat i la convivència; reforçar els aprenentatges escolars, la responsabilitat i la formació d’hàbits; i orientar les famílies en els processos educatius dels seus fills i filles.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any