La selecció catalana de futbol sala guanya la dels EUA per 5 a 1

  • Abans d'ahir ja va guanyar el primer partit 7 a 1

VilaWeb
Redacció
14.10.2007 - 22:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La selecció catalana de futbol sala, ha tornat a guanyar de molt la selecció nord-americana, tal com ja ho va fer abans d’ahir. En concret, ha guanyat el partit per 5 gols a 1 a Cornellà. Abans d’ahir, ja ho va fer per 7 a 1. La selecció catalana de futbol sala és reconeguda oficialment per part de la Unió Europea de Futsal i de l’Associació Mundial de Futbol Sala. Els partits d’abans d’ahir i d’avuisón amitosos per la preparació del campionat preeuropeu de Polònia que es farà el mes que ve.A diferència de l’actitud de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que va prohibir amistós entre Catalunya i els Estats Units de futbol que s’havia de jugar avui mateix, l’Associació Mundial de Futbol Sala no ha posat cap trava. Catalunya ja va disputar el Mundial del mes passat a Mendoza (Argentina) i l’Europeu de l’any passat a Girona.

Aliança entre Catalunya, el País Basc i Galícia

D’una altra banda, els responsables de l’esport dels governs català, basc i gallec han començat a treballar per fer pinya a favor de les seleccions nacionals.

La secretària general de l’Esport Anna Pruna, el director d’esports basc José Ramon Garai, i la directora general gallega Marta Souto, es van reunir dimecres al Palau de la Generalitat per establir les bases d’una nou marc de col·laboració. Tots tres tenen previst de presentar un manifest conjunt abans del 29 de desembre, dia en què es jugarà l’amistós Euskadi – Catalunya, a Bilbao.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any