Reestructuració del Club Handbol La Salle Montcada.

VilaWeb
Redacció
06.06.2001 - 15:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Club Handbol La Salle Montcada ha remodelat l’estructura esportiva de l’entitat amb la creació de la figura del director tècnic, un càrrec que ocuparà a partir de la temporada vinent Tesifont Escobosa, entrenador de l’equip juvenil de la Salle. La directiva del club ha començat també a perfilar el conjunt sènior de Primera Catalana. La gran novetat és a la banqueta amb el fitxatge d’un dels millors jugadors d’handbol a nivell mundial, el rus Andrei Tioumentsev.
El director tècnic de la Salle Montcada tindrà com a principal objectiu crear una base sòlida a nivell esportiu que permiti assolir èxits a mig i llarg termini. El plantejament de la directiva és que el director tècnic coordini tots els equips de l’entitat.
Andrei Tioumentsev està considerat un dels millors jugadors d’handbol de tots els temps. Entre 1979 i 1991 va jugar a l’equip Dinamo Astrakhan i va ser internacional amb l’antiga selecció de l’URSS, amb qui es va proclamar campió del món en categoria júnior el 1993, campió olímpic absolut a Seül el 1988 i sotscampió mundial a Praga el 1990. Tioumentsev va jugar al Granollers entre 1991 i 1993, anys en què va ser declarat millor jugador de la Lliga ASOBAL, la màxima categoria de l’handbol masculí a nivell estatal. El jugador rus va finalitzar la seva carrera professional al Puleva de Màlaga la temporada 93-94. Després de viure uns anys a Bilbao.
Andrei Tioumentsev començarà les tasques d’entrenador de la Salle Montcada a partir del 19 de juny. La directiva té previst renovar part de la plantilla, tot i que ha avançat que l’objectiu és mantenir els jugadors de casa sempre que sigui possible. La Salle vol crear un equip competitiu per intentar l’ascens a Primera Estatal abans de la celebració del 50è aniversari del club, previst d’aquí a dues temporades. La Salle tancarà la temporada actual amb un sopar el pròxim 15 de juny.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any