David Selvas i Andreu Benito obren la temporada de tardor al Teatre

  • Bona part de la programació és d'artistes de la Garriga

VilaWeb
Redacció
06.10.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Una còpia’, de Caryl Churchill, una coproducció del CAER, Teatre Lliure i Companyia A number, obre aquest dissabte a les deu del vespre la programació de tardor del Teatre municipal, el Patronat. Potagonitzada pels actors Andreu Benito i David Selvas, sota la direcció de Jordi Prat i Coll, vol fer-nos reflexionar sobre les grans qüestions existencials.La programació del teatre aquesta temporada aposta per grups i artistes locals; el 20 d’octubre actuarà el cantautor garriguenc Frans Kuspi, els Gertrudis tocaran amb Los Manolos i las Miranda el 15 de desembre, l’Illa del Teatre representarà ‘El més feliç dels tres’ el 25 de novembre i Fem Pastorets farà la tradicional obra de Josep Maria Folch i Torres el 25, 26 i 30 de desembre i 1el 3 de gener.

D’entre la programació destaca l’actuació de Raynald Colom Quartet (jazz) amb ‘Sketches’ (10 de novembre). També es podran veure els monòlegs de ‘La dona sola’, de Bea Insa (24 de novembre) i el concert espectacle ‘Em dic Erik Satie, com tothom’, amb Quim Lecina i PerQuattroCelli (2 de desembre). El Pati Mòbil ha programat ‘Les tres bessones i l’enigmàtic senyor Gaudí’, de Cromosoma i Titelles Per Poc (28 d’octubre) i ‘El llibre imaginari’, de la Companyia de Comediants la Baldufa (18 de novembre).

Com a novetat, el Teatre ofereix un abonament de 55 euros pels set espectacles i un de 40 euros per a veure cinc espectacles a escollir. També hi ha altres descomptes. A la Calma, el bar del Teatre, la pallassa i músic Alba Sarraute, artísticament Seriosamente Tragicomedia, presentarà ‘Mirando a Yukali’ el 19 d’octubre i el 23 de novembre es podran escoltar narracions per a adults amb veu i saxo sobre dones sense por. Les entrades, en aquest espai, són lliures.

Enllaços
Ajuntament de la Garriga

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any