Obrint Pas, Bajoqueta Rock i Soul Atac, tres dies de concerts per la diada del País Valencià

  • A Gandia, Almoines i Rafelcofer hi ha diverses activitats programades des d'avui divendres i fins dimarts

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.10.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui divendres actua Obrint Pas a Gandia, en motiu del Correllengua 2007, organitzat per Acció Cultural del País Valencià com a preludi de la celebració de la diada del País Valencià del 9 d’Octubre. Dissabte, Bajoqueta Rock actua a Rafelcofer i dilluns Soul Atac actua a Almoines, on hi han organitzat activitats populars i institucionals per a tots els públics durant tres dies.Les múltiples i diverses activitats organitzades en motiu de la diada del País Valencià del 9 d’Octubre a la Safor començaran avui divendres a Gandia. Amb el pas del Correllengua 2007 per la comarca, ACPV i la Fundació Casal Jaume I organitzen una cercavil·la cívica, un sopar popular i un concert amb Obrint Pas, Desgavell i The Skartats. Per al 9 d’Octubre, l’ajuntament ha organitza un acte institucional i diferents partits polítics realitzaran actes durant la jornada.

A Rafelcofer, el dissabte 6 d’octubre, celebren la diada del País Valencià amb un concert amb Bajoqueta Rock. Organitzat per l’Ajuntament de Rafelcofer amb col·laboració de l’Associació Joves Coferers, tindrà lloc a la plaça de l’Hort Tallat, a les 23.00 hores. Tot plegat amb temps sufient per acudir abans a València on, des de la plaça de Sant Agustí, a les 18.00 hores, s’inicia la manifestació unitària del 9 d’Octubre.

Pep Botifarra a Almoines

A Almoines, divendres 5 d’octubre, hi ha una sopar popular a la plaça Major, en el qual l’ajuntament posa les taules, les cadires, la beguda i la salmorra. I, tot seguit l’actuació de cant d’estil amb Pepe Gimeno “Botifarra”. Dilluns, la vespra de la diada, a la mateixa plaça hi actuarà Soul Atac. I, per la diada hi haurà passacarrer a càrrec dels Dolçainers i Tabaleters de la Safor i baixada de la senyera.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any