El patronat de la Sagrada Família presenta un recurs contra el traçat del TGV

  • La plataforma Ave pel Litoral farà semblantment d'ací a quinze dies

VilaWeb
Redacció
02.10.2007 - 17:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El patronat de la Sagrada Família ha presentat a l’Audiència Nacional espanyola un recurs contenciós administratiu contra el projecte de la línia de gran velocitat per la ciutat de Barcelona. Segons el projecte, recordem-ho, un túnel ha de passar per sota del carrer de Mallorca, al costat del temple. El president del patronat, Joan Rigol, ja va advertir a començament d’any que ho farien, si el Ministeri de Foment mantenia el traçat.El president del Patronat, Joan Rigol, ha dit que tenien informes tècnics i jurídics prou contundents per tenir esperances que el recurs tiri endavant.

Foment va aprovar el traçat definitiu pel centre de Barcelona el 7 de juny proppassat. D’aleshores ençà, els serveis jurídics del patronat han treballat en la presentació d’aquest recurs, avalat per tres informes tècnics que revelen, entre més coses, que el terreny que s’haurà de foradar és inestable.

La plataforma Ave pel Litoral també va decidir ahir, en assemblea, que en un termini màxim de quinze dies presentaria un altre recurs contenciós administratiu. Raó: el projecte és contrari a l’interès general dels ciutadans.

Enllaços
El Punt: El patronat de la Sagrada Família presenta el primer recurs contra el traçat del TAV.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any