Pasqual Maragall afirma que Zapatero el va forçar a dimitir

  • Diu que el president espanyol va imposar la condició que abandonés la presidència de la Generalitat quan s'hagués aprovat el nou estatut

VilaWeb
Redacció
25.09.2007 - 13:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Pasqual Maragall, ha afirmat que José Luís Rodríguez Zapatero el va fer plegar de president de la Generalitat quan es va aprovar el nou estatut català. En aquest article d’opinió publicat avui al diari ADN, Maragall diu: ‘Zapatero, inquiet per la magnitud de la proposta estatutària catalana, en va pactar el retall amb els nacionalistes catalans i amb el president de la Generalitat. Però va afegir una condició: el president de la Generalitat, quan s’hagués aprovat l’estatut. hauria de dimitir’.En el mateix article, Maragall diu que Zapatero no li va posar pas aquesta condició a Josu Jon Imaz en circumstàncies semblants. ‘Però Josu ha dimitit. Per què sempre s’acaba d’aquesta manera?’, es pregunta l’ex-president.

Maragall es mostra expectant respecte del futur del País Basc, on considera que el PNB ha assumit la proposta d’Imaz de no imposar res a ningú, ha acceptat la seva dimissió i es disposa a defensar-la a Madrid.

Enllaços
Article d’opinió de Pasqual Maragall publicat avui al diari ADN: Vascos y catalanes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any