Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  24.09.2007  06:00

Dossier Econòmic estrena disseny en el desè aniversari

El setmanari presenta número especial per celebrar els deu anys de vida

Men?ame
 

El setmanari català Dossier Econòmic celebra avui deu anys. És per això que el passat divendres, 22 de setembre, es va publicar un número especial, de 32 pàgines, amb allò més destacat de la història d'aquesta capçalera, algunes de les millors informacions publicades i diferents articles de personalitats de la societat civil i política. En motiu del desè aniversari, a més, la capçalera presenta nou disseny, estrena pàgina web i amplia tant el seu contingut com l'àmbit geogràfic.

El grup Dossier, al qual pertany el setmanari, va anunciar, a més, que el novembre vinent es publicarà l'especial '10 anys d'economia catalana', amb un repàs de l'evolució dels sectors econòmics.

Com cada any, el 21 de novembre vinent se celebrarà la desena Nit de l'Economia i l'Empresa, que enguany retrà homenatge a totes les persones que han treballat a Dossier Econòmic en aquests deu anys.