Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  09.09.2007  22:00

Catalunya i els Estats Units fan pinya per jugar l'amistós de l'octubre

El US Soccer parlarà directament amb la federació espanyola

Men?ame
 

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i el US Soccer no es donen per vençuts i estan decidits a continuar pressionant la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) perquè autoritzi el partit Catalunya - Estats Units previst pel 14 d'octubre. Si divendres la federació nord-americana va enviar una carta a la RFEF, ara s'ha compromès a parlar directament amb el seu president, Ángel María Villar, perquè reconsideri la seva posició. Així ho ha explicat el president de la FCF, Jordi Roche (a la foto).

Roche s'ha reunit aquest diumenge a Chicago amb representants del US Soccer i, segons que ha explicat a Catalunya Ràdio, ha constatat l'interès dels americans per jugar el partit de totes totes. De fet, en la carta que el US Soccer va enviar a la RFEF, el seu secretari general, Dan Flynn, recorda que fa més de tres mesos que el partit està previst, que ja s'han venut els drets d'imatge i han adquirit compromisos amb els patrocinadors. A més, el US Soccer vol que la Federació espanyola autoritzi el partit aquesta mateixa setmana, per saber, com a mínim un mes abans, si juguen o no.

Així mateix, Flynn diu que no entén per què el partit perjudica la selecció espanyola. Recordem que la Federació catalana havia anunciat que no convocaria els jugadors cridats per l’espanyola.

En cas que finalment la federació espanyola no autoritzi el partit, Jordi Roche ha dit que caldria buscar 'alternatives i solucions'. Tot amb tot, la Federació catalana ha assegurat a Vilaweb que si el partit es juga, serà a Barcelona.