Catalunya i els Estats Units fan pinya per jugar l’amistós de l’octubre

  • El US Soccer parlarà directament amb la federació espanyola

VilaWeb
Redacció
09.09.2007 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i el US Soccer no es donen per vençuts i estan decidits a continuar pressionant la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) perquè autoritzi el partit Catalunya – Estats Units previst pel 14 d’octubre. Si divendres la federació nord-americana va enviar una carta a la RFEF, ara s’ha compromès a parlar directament amb el seu president, Ángel María Villar, perquè reconsideri la seva posició. Així ho ha explicat el president de la FCF, Jordi Roche (a la foto).Roche s’ha reunit aquest diumenge a Chicago amb representants del US Soccer i, segons que ha explicat a Catalunya Ràdio, ha constatat l’interès dels americans per jugar el partit de totes totes. De fet, en la carta que el US Soccer va enviar a la RFEF, el seu secretari general, Dan Flynn, recorda que fa més de tres mesos que el partit està previst, que ja s’han venut els drets d’imatge i han adquirit compromisos amb els patrocinadors. A més, el US Soccer vol que la Federació espanyola autoritzi el partit aquesta mateixa setmana, per saber, com a mínim un mes abans, si juguen o no.

Així mateix, Flynn diu que no entén per què el partit perjudica la selecció espanyola. Recordem que la Federació catalana havia anunciat que no convocaria els jugadors cridats per l’espanyola.

En cas que finalment la federació espanyola no autoritzi el partit, Jordi Roche ha dit que caldria buscar ‘alternatives i solucions’. Tot amb tot, la Federació catalana ha assegurat a Vilaweb que si el partit es juga, serà a Barcelona.

Enllaços
Arxiu de VilaWeb: El govern diu que el Catalunya-Estats Units s’ha de jugar ‘amb o sense autorització’ (6-9-07),
Entrevista d’Oleguer amb l’Avui: ‘És injust i intolerable el que està passant amb la selecció’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any