El 33 retransmetrà la final de la Challenge Cup de rugbi a XIII de dissabte

  • Els Catalans Dragons jugaran contra el Saint Helens anglesos

VilaWeb
Redacció
21.08.2007 - 09:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El canal 33 retransmetrà dissabte en directe la final de la Challenge Cup de rugbi que es disputaran els vigents campions de la Copa, el Saints de Saint Helens (Anglaterra), i l’equip revelació de la temporada, els Catalans Dragons de Perpinyà. La retransmissió anirà a càrrec de Xavi Lorente. El partit, que es jugarà a l’estadi londinenc de Wembley (16.00), també es podrà seguir per la BBC i Sport+.La Challenge Cup és la competició més veterana del rugbi de tretze jugadors d’Europa. L’estadi de Wembley, l’ompliran vuitanta mil seguidors, vuit mil dels quals catalans, i es calcula que més de quatre milions de persones seguiran la final per televisió. A l’inici del partit sonarà els Segadors com a himne dels Catalans Dragons.

Ahir l’equip de Perpinyà es va presentar a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent i demà ho farà a Barcelona. El vice-president del club, Llibert López, s’ha mostrat confiat de les possibilitats d’endur-se la victòria perquè fa tot just una setmana els Catalans Dragons van guanyar el Saint Helens per un contundent 21 a 0 a Perpinyà, en un partit de la SuperLeague anglesa.

D’altra banda, López també ha anunciat que els Dragons tenen obertes converses amb el Barça per crear una secció de rugbi a XIII dins la disciplina blaugrana.

Enllaços
Webs relacionades a Nosaltres.cat: Rugbi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any