(06/08/07). El Baix Maresme es queixa de les mesures de seguretat que es fan a l’N-II

VilaWeb
Redacció
06.08.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els alcaldes del Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar, al Maresme, no acaben de veure amb bons ulls les mesures que el Ministeri de Foment està aplicant a l’N-II per millorar-ne la seguretat. A més, demà dimarts està previst un nou tall de la carretera al seu pas per Premià de MarPer això, l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert (PSC), ja ha demanat una reunió amb Foment per trobar solucions de consens. La principal preocupació de Gisbert és la col·locació a l’N-II de trams de barreres de formigó a la mitjana de la carretera, ja que, segons l’alcalde, «l’impacte visual és negatiu i no es vol que en alguns punts l’N-II sembli una autovia encoberta en lloc d’una via cívica».

A banda del tema estètic, Gisbert fa palesa la preocupació en el supòsit d’un accident de trànsit al carril en sentit Mataró, i la complicació que suposaria la possible evacuació, ja que han quedat formats trams d’un únic sentit de circulació, a causa de la barrera rígida de separació d’ambdós sentits. En què coincideixen tant l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch (CiU), com el de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer (CiU), és a plantejar qüestions sobre la neteja i el manteniment de l’espai que hi haurà entre la barrera rígida de l’N-II i el poble com a tal, ja que s’intueix que es convertirà en un possible focus de brutícia.

Els tres alcaldes ja han anunciat la intenció d’abordar «plegats» la problemàtica, tot i assegurar que «la seguretat és el primer i passa al davant de tot». (font: El Punt)

Demà dimarts, tall a l’N-II

Per altra banda, demà dimarts a les 19h, està previst un altre tall a l’N-II a l’alçada de Premià de Mar. La Plataforma Cívica Camí Ral de Premià de Mar, tallarà la carretera nacional a Premià de Mar, per tal de reivindicar el trasllat immediat de la carretera i que aquesta s’esdevingui una Via Urbana, i exigir la gratuïtat de l’autopista C-32 que ja fa més de 40 anys que paguem entre tots els veïns del Maresme.

Enllaços
Plataforma Cívica Camí Ral

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any