Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  17.07.2007  14:13

El govern valencià prohibeix el festival Rock a la Mar de Dénia

Argumenta que no té relació amb el port i congestiona el trànsit

Men?ame
 

La Conselleria d'Infrastructures ha denegat a l'Ajuntament de Dénia (Marina Alta) el permís del festival Rock a la Mar. Segons el Partit Popular, el festival no té relació amb el port i congestiona el trànsit als accessos al Moll. Tot i així, els organitzadors asseguren que el Rock a la Mar es farà els dies 27 i 28 de juliol al port de Dénia. Per raons similars, ha prohibit el concert de Maria del Mar Bonet, previst per al dia 20, i la Cantada d'Havaneres del 21.

Els voluntaris del Rock a la Mar han preparat, per tercer any consecutiu, aquest festival musical a Dénia, amb la participació de grups com Voltor, Pirat's Sound Sistema, Soul Atac i Antònia Font. No entenen la decisió del govern, que consideren una burla, i acusen el Partit Popular de dedicar-se 'més a fer política amb la nostra mar i la nostra terra que no amb les necessitats reals de Dénia'.
Segons el comunicat dels voluntaris del Rock a la Mar, un altre dels arguments esgrimits per la conselleria és el que apareix al Decret 79/1989, segons el qual el govern té l'última paraula en l'atorgament de concessions i pot denegar qualsevol sol·licitud, si aquesta s'oposa 'al principi de defensa de l'interès general'. Els organitzadors en conclouen que el govern ignora el teixit social de la vila.