Esquerra i País acusa Glòria Marcos de partidista i reitera l’aposta per Xambó a RTVV

VilaWeb
Redacció
15.07.2007 - 16:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Esquerra i País ha criticat durament avui la coordinadora d’EUPV, Glòria Marcos, per voler imposar Amadeu Sanchis com a representant de Compromís pel País Valencià al consell d’administració d’RTVV i ha reiterat la proposta de Rafa Xambó com a candidat alternatiu, una opció que també demana el Bloc. Això va causar una topada important entre Marcos i els membres del Bloc i d’EiP, que acusa l’acusa d’adoptar posicions personalistes i intransigents.La reunió de divendres del grup parlamentari de Compromís fou molt tensa per aquest motiu, fins al punt que les diputades d’Esquerra i País, Mònica Oltra i Mireia Mollà, es van oposar a la designació de Sanchis i, juntament amb els diputats del Bloc, van proposar Xambó com a alterantiva i van demanar que la decisió es prengués per votació. Marcos s’hi va negar i el responsable d’organització d’EUPV, Ricardo Sixto, va dir que era un fet molt greu i que se’n derivarien conseqüències.

Avui Esquerra i País informa que Oltra i Mollà mantindran l’aposta per Xambó i confia que d’ací a dimarts, quan s’han d’elegir finalment els representants al consell d’administració d’RTVV, Glòria Marcos rectifiqui la decisió de nomenar Sanchis.

Tant el Bloc com EiP consideren que Sanchis no respon al perfil que es demana per a ocupar aquest càrrec, perquè no té pas experiència en l’àmbit de la comunicació i perquè es va oposar des de bon començament a la formació de la coalició Compromís pel País Valencià.

Enllaços
Levante-EMV: EU pide al Bloc y EiP que retiren su candidato a RTVV para evitar la ruptura del Compromís.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any