Neixen les noves línies d’autobús 93, 94 i 95.

VilaWeb
Redacció
24.05.2001 - 19:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’autobús 95 dels transports metropolitans es desdoblarà en tres línies que faran tres recorreguts diferents per dins de la ciutat de Cornellà, a partir del 6 de juny.

Les noves línies seran la 93 (Almeda-Fontsanta), la 94 (Fontsanta-Sant Ildefons) i la 95 (Almeda-Sant Ildefons). El canvi proporcionarà un servei més àgil i ràpid als usuaris, que podran pujar a l’autobús que més directament els acosti al seu destí. Totes les parades es mantenen, i per cadascuna d’elles hi passaran autobusos de dues de les noves línies. Fins i tot se’n crearà una de nova a la carretera de Sant Joan Despí, que donarà servei als nous veïns i veïnes dels habitatges que es construeixen a Can Suris.

Com a exemple, des de la parada d’origen a Almeda, els viatgers podran anar en transport públic al Centre i Fontsanta amb la línia 93, i a la Gavarra i Sant Ildefons amb el número 95. Amb els nous recorreguts, els usuaris obtindran un guany notable de temps: si una persona surt d’Almeda i va a Sant Ildefons, s’estalviarà vuit parades de l’autobús, cosa que representa un quart d’hora, aproximadament.

La modificació de la línia 95 va ser sol·licitada per l’Ajuntament de Cornellà a Transports Metropolitans, atenent a les peticions dels usuaris. L’anterior recorregut abastava tota la ciutat (d’Almeda a Sant Ildefons, d’allà a Fontsanta i retornava a Almeda), i per a alguns viatgers, obligava a donar una volta massa àmplia que els feia perdre temps.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any