Jazz a banda en la Plaça de bous de Bocairent

VilaWeb
Redacció
12.07.2007 - 00:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dissabte 14 de juliol de 2007 a les 23.30 hores, i a la plaça de Bous de Bocairent, l’Associació Unió Musical Bocairent oferirà el seu Concert d’Estiu. En aquesta ocasió l’Associació realitzarà un concert de música Jazz en què comptarà amb la col·laboració especial de Francisco Ángel Blanco Nieto ‘Latino’. L’entrada és lliure.Al concert dedicat al jazz, estil poc habitual en els concerts de les bandes de la Vall, s’interpretaran peces de Carlos Santana o Chuck Rio, entre d’altres autors.

Per a aquest concert, l’AUMB comptarà a la col·laboració de Francisco Ángel Blanco Nieto “Latino”, un personatge molt destacat en el panorama del jazz a nivell nacional, que fou membre del grup Presuntos Implicados, i que actualment és membre entre d’altres agrupacions de la Sedaví Big Band o el Sedajazz Latin Ensemble.

Aquesta és una iniciativa pionera al país Valencià, i s’afig a les inciatives de l’Associació Unió Musical per a apropar la música al poble, aquesta vegada a la fresqueta de la nit i des de la plaça de Bous.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any