Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  19.06.2007  12:44

Els Castellers del Riberal, avui a l'escola D'Alembert de Perpinyà

Comarca del Rosselló, Catalunya-nord, Països Catalans,€uropa

Men?ame
 

Avui dimarts, els Castellers del Riberal realitzaran a les 20h un assaig a l'escola D'Alembert de Perpinyà. En el marc de la Festa de l'escola, Castellers, Grallers i Sorollosos del Riberal han estat invitats.
Per altre costat, La colla castellera va participar el passat diumenge, juntament els Angelets de la Terra i els Marrecs de Salt, en la 5ena jornada castellera de Perpinyà, en el marc de la Festa Major de la Fidelíssima...

...
Les tres colles van fer pilars de quatre conjuntament. A més de tres rondes de castells seguint el següent ordre: Castellers del Riberal , Angelets del Vallespir i Marrecs de Salt.
Els castells aconseguits van ser:
per part dels Castellers del Riberal:pilar de quatre, torre de sis, tres de sis, intent desmuntat de quatre de sis net, quatre de sis, pilar de cinc i pilar de quatre.
Per part dels Angelets de la terra: 2 pilar de quatre, un intent l'altre descarregat; tres de sis, quatre de sis net i una torre de sis.
Per acabar els Marrecs de Salt : pilar de quatre,tres de set quatre de set, quatre de set amb agulla, pilar de cinc aixecat per sota, pilar de quatre.

A destacar que els Angelets van descarregar la seua primera torre de sis.