Els Castellers del Riberal, avui a l’escola D’Alembert de Perpinyà

  • Comarca del Rosselló, Catalunya-nord, Països Catalans,€uropa

VilaWeb
Redacció
19.06.2007 - 12:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui dimarts, els Castellers del Riberal realitzaran a les 20h un assaig a l’escola D’Alembert de Perpinyà. En el marc de la Festa de l’escola, Castellers, Grallers i Sorollosos del Riberal han estat invitats.
Per altre costat, La colla castellera va participar el passat diumenge, juntament els Angelets de la Terra i els Marrecs de Salt, en la 5ena jornada castellera de Perpinyà, en el marc de la Festa Major de la Fidelíssima……

Les tres colles van fer pilars de quatre conjuntament. A més de tres rondes de castells seguint el següent ordre: Castellers del Riberal , Angelets del Vallespir i Marrecs de Salt.

Els castells aconseguits van ser:

per part dels Castellers del Riberal:pilar de quatre, torre de sis, tres de sis, intent desmuntat de quatre de sis net, quatre de sis, pilar de cinc i pilar de quatre.

Per part dels Angelets de la terra: 2 pilar de quatre, un intent l’altre descarregat; tres de sis, quatre de sis net i una torre de sis.

Per acabar els Marrecs de Salt : pilar de quatre,tres de set quatre de set, quatre de set amb agulla, pilar de cinc aixecat per sota, pilar de quatre.

A destacar que els Angelets van descarregar la seua primera torre de sis.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any