Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  09.06.2007  06:00

Toni Sala obre un bloc literari

Hi publicarà els articles d'El Punt i d'altres

Men?ame
 

El 6 de juny l'escriptor Toni Sala ha obert un bloc literari, que 'només vol ser una mena de calaix per anar desant textos, d’accés obert'. Segons ha explicat a VilaWeb: 'Una de les raons d'obrir el bloc és per publicar-hi els articles que escric a l'edició de Barcelona d'El Punt, i que gent d'altres llocs em diu que no pot llegir'. També inclouré altres textos que se m'han encarregat, o sigui que no seran escrits fets expressament pel bloc.

Li ha costat decidir-se a obrir el bloc a Toni Sala, en tenia força prevencions, sobretot perquè veia la comunitat blocaire molt tancada en grups, els membres dels quals tenen una actitud molt afalagadora o bé molt barroera. I troba que la immediatesa del bloc va en contra de l'actitud reposada i el temps que necessita la literatura. Però un bon amic seu, el traductor Carles Miró (que va ser un dels primers en obrir un bloc a la blocosfera catalana), l'ha animat i insistit en que obrís el bloc motles vegades.

Fins ara ha escrit dos apunts: un breu relat en to irònic sobre la dinàmica dels blocs; i el primer, dedicat a Baltasar Porcel, que és l'escrit que va fer en motiu de les jornades dedicades a l'escriptor d'Andratx a la Pedrera, en les quals va participar.

També s'ha plantejat publicar al bloc articles d'altri, 'sobretot si són tan atinats com el que em va dedicar fa uns dies l'amic Sam Abrams. Penso que no es mereix contesta, però potser sí que es mereix que faci difusió de les seves crítiques'.

Toni Sala acceptarà els comentaris, però esborrarà els grollers, els que faltin al respecte.

La primera experiència que Toni Sala va tenir amb el món dels blocs, va ser ara fa dos anys, durant les jornades 'El dietarisme i el nou dietaris dels blocs', on va ser l'encarregat de fer la blogcrònica de les jornades.

Coincidint amb l'obertura del bloc, Toni Sala és a punt d'acabar un llibre de viatges per Catalunya en autostop.