Notícies

Diumenge  10.06.2007  08:00

'Eduqueu les criatures' celebra el final de curs escolar amb una festa a Manlleu

Men?ame
 

Ni més ni menys que el temps d'una gestació. 'Eduqueu les criatures', el popular programa de Carles Capdevila a Catalunya Ràdio, fa aquest cap de setmana nou mesos, una data que coincideix amb els últims dies del curs escolar i que, aprofitant l'avinentesa, ha celebrat avui una festa a Manlleu. VilaWeb Vic ens ofereix un vídeo del programa que s’ha fet en directe en aquesta població osonenca, avui excepcionalment amb presència de públic.

Un dels plats forts de l'espai ha estat la interpretació en directe que ha fet Lluís Gavaldà de la cançó 'Valset', dels Pets, que el cantant ha dedicat al seu fill i que pertany a l'últim disc del grup, 'Com anar al cel i tornar'.

Les activitats per als nens i nenes s'han fet durant tot el matí a la plaça Fra Bernardí de la població. Hi haurà concurs de pastissos, concurs d'estàtues humanes, en què els nens tindran l'ajuda de professionals, i la possibilitat de pujar a globus aerostàtics des de la mateix plaça. Les activitats de la festa les patrocinen Bon Preu Esclat i la Fundació Caixa de Manlleu.