PSC i CiU signen un pacte per governar Castelldefels els propers quatre anys

  • Obertes les converses amb ICV-EUiA per reeditar el tripartit que ha governat la ciutat els darrers tres anys

VilaWeb
Redacció
07.06.2007 - 14:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PSC i CiU han signat un acord per reeditar el pacte de govern que ambdues formacions polítiques mantenien a l’Ajuntament de Castelldefels des del passat mandat. Els 9 regidors del PSC i els 4 edils de CiU formen una majoria suficient per governar Castelldefels en els propers quatre anys.
El pacte de Govern ha estat firmat per Antonio Padilla i Anna Pérez, caps de llista de PSC i CiU, respectivament, a les eleccions del passat 27 de maig.Ambdues formacions es reconeixen com a “obertes al diàleg en aquells temes de ciutat que comporten un benefici per les persones que viuen i treballen” a Castelldefels.

L’acord, segons els seus signants, permet tenir govern municipal estable, coordinat i plural. Tot i que ambdues formacions configuren una majoria suficient, Padilla manté obertes les converses amb ICV-EUiA per arribar a un acord que permeti mantenir el govern tripartit que ha estat al front de l’Ajuntament en els darrers tres anys.

Així mateix, amb aquest pacte de Govern, PSC i CiU es mostren a favor de sumar

tots els esforços possibles en benefici de les persones de Castelldefels, alhora que fa possible aprofondir en les propostes de progrés per a la ciutat

“com a eina per millorar-ne les seves condicions de vida”. L’objectiu, segons queda reflectit en el document de l’acord, és “potenciar encara més la il•lusió en el nostre futur col•lectiu, dinamitzant l’economia per afavorir la majoria dels ciutadans i ciutadanes, i aconseguir la millora de tots i cadascun dels índexs de qualitat de vida de Castelldefels”.

Per últim, el pacte entre PSC i CiU fa palesa la voluntat de prendre les decisions de manera col•legiada, mitjançant el diàleg i el consens.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any