Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  30.05.2007  07:56

Maragall explica la dimissió com a president del PSC en una llarga 'Carta als amics'

Men?ame
 

Pasqual Maragall fa pública la voluntat de deixar de ser president del PSC en una 'Carta als amics' que publica el diari La Vanguardia d'avui, dimecres. En aquesta carta Maragall confessa que hi ha objectius del PSC que li agradaria que s'assolissin, com la reconstrucció de l'Àrea Metropolitana o la formació d'un grup propi del PSC al parlament espanyol. I que dedicarà el seu futur a constituir el Partit Demòcrata europeu.

Per Maragall el federalisme és 'l'única solució política dels problemes polítics d'Espanya i d'Europa'. Quant a l'estatut, confia que la retallada no afecti els pilars substancials del text. Altrament, reitera, més valdria reformar l'article 2 de la constitució espanyola.

Mirant a Europa

Pasqual Maragall dedicarà els esforços a Europa, 'la nostra nova gran pàtria'. Per això farà costat a la constitució del Partit Demòcrata Europeu, pel qual ja s'han interessat Romano Prodi, François Bayrou, Francesco Rutelli i Josu Jon Imaz, i espera que ni el president espanyol, ni el francès ni l'alemany no entrebanquin el projecte.