Poetes vallesans fan, dins la Primavera Poètica, el ‘míting poètic’ de cloenda de campanya

VilaWeb
Redacció
25.05.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fent un símil amb la campanya electoral, aquest divendres, el festival Primavera Poètica ha programat el míting poètic de final de campanya, que faran premis d’Òmnium Cultural a la comarca: Esteve Plantada, Albert Forns i David Jiménez. Serà a la Fundació Maurí a partir de les deu del vespre.
Esteve Plantada (Granollers, 1979) és poeta i músic. Com a poeta va guanyar el Premi Amadeu Oller el 1997 amb ‘A l’ombra dels violins’.Entre d’altres, és el recent premi de poesia Estabanell i Pahissa d’Òmnium Cultural atorgat el 2006 amb el llibre ‘Temporari’.

Albert Forns (Granollers, 1982) és periodista digital i blocaire prolífic. Ha publicat amb l’editorial Tarafa el llibre ‘Busco L que em gemini’, Premi de Poesia d’Òmnium Cultural Vallès Oriental. És membre fundador del col·lectiu l’Embut de Granollers i participa en el projecte d’art Granolleig.

David Jiménez i Cot (Sant Celoni, 1987) és poeta, assagista i narrador. Ha participat en diferents recitals poètics i ha fet petites conferències sobre poesia. Té publicat el llibre ‘Com escriure poesia. Els mecanismes de la poètica i la seva comprensió figurativa’ (Editorial Malhivern). El 2006 va guanyar el premi especial de poesia Mutualitat Nostra Senyora del Carme a la Festa de les Lletres Catalanes d’Òmnium Cultural amb ‘Rellotge de Sorra’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any