Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  25.05.2007  06:00

Poetes vallesans fan, dins la Primavera Poètica, el 'míting poètic' de cloenda de campanya

Men?ame
 

Fent un símil amb la campanya electoral, aquest divendres, el festival Primavera Poètica ha programat el míting poètic de final de campanya, que faran premis d'Òmnium Cultural a la comarca: Esteve Plantada, Albert Forns i David Jiménez. Serà a la Fundació Maurí a partir de les deu del vespre. Esteve Plantada (Granollers, 1979) és poeta i músic. Com a poeta va guanyar el Premi Amadeu Oller el 1997 amb 'A l'ombra dels violins'.

Entre d'altres, és el recent premi de poesia Estabanell i Pahissa d'Òmnium Cultural atorgat el 2006 amb el llibre 'Temporari'.
Albert Forns (Granollers, 1982) és periodista digital i blocaire prolífic. Ha publicat amb l'editorial Tarafa el llibre 'Busco L que em gemini', Premi de Poesia d'Òmnium Cultural Vallès Oriental. És membre fundador del col·lectiu l'Embut de Granollers i participa en el projecte d'art Granolleig.
David Jiménez i Cot (Sant Celoni, 1987) és poeta, assagista i narrador. Ha participat en diferents recitals poètics i ha fet petites conferències sobre poesia. Té publicat el llibre 'Com escriure poesia. Els mecanismes de la poètica i la seva comprensió figurativa' (Editorial Malhivern). El 2006 va guanyar el premi especial de poesia Mutualitat Nostra Senyora del Carme a la Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium Cultural amb 'Rellotge de Sorra'.