• Inzaghi va ser l'heroi del partit, en fer dos gols al Liverpool

24.05.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Milan es va proclamar anit campió d’Europa per setena vegada en guanyar per 2 a 1 el Liverpool a la final de la Lliga de Campions, jugada a Atenes (vegeu el vídeo dels gols d’ahir). D’aquesta manera, els italians es revengen de la final de fa dos anys, en què el Liverpool va guanyar a la tanda de penals. Inzaghi va ser l’heroi del partit, ja que va fer els dos gols dels italians, encara que el primer de manera involuntària.Els italians es van avançar just abans de la mitja part, amb un gol de falta en què Inzaghi va desviar la pilota sense voler-ho i va despistar el porter Reina. Malgrat que el Liverpool era qui dominava el joc, aquest va ser el resultat al descans. A la segona part, a deu minuts del final, Inzaghi va fer el segon gol italià, però un gol de cap de Kuyt en un còrner, a dos minuts del temps reglamentari, va col·locar el 2 a 1 al marcador i va tornar l’emoció al partit. El resultat, però, ja no es va bellugar més i els italians es van convertir en els nous reis d’Europa, tot fent fora el Barça del tron.