Gairebé totes les poblacions del Pla d’Urgell ja compten amb inscrits a la campanya “Sumen-nos al mapa per un Estat Propi”

  • La pàgina d'adhesió es va obrir fa uns 15 dies

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.05.2007 - 09:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Catorze dels setze municipis del Pla d’Urgell ja compten amb persones de la seva població que s’han adherit a la campanya “Sumen-nos al mapa per un Estat Propi”.
De moment són 124 persones del Pla d’Urgell, el que suposa al voltant d’un 0,35% de la població de la comarca, els que s’hi han apuntat.
En termes absoluts Mollerussa és la que té més inscrits, 45, un 0,34%, tot i que és Vilanova de Bellpuig qui té el percentatge relatiu més alt, el 1,284%, amb 14 inscrits.A més a més Vilanova, en termes absoluts, és la segona població del Pla amb més persones inscrites en aquesta campanya que, de moment només per internet, pregunta a la ciutadania qui votaria a favor d’un estat propi.

Per saber si a la vostra població hi ha persones que donen suport a aquesta campanya només cal que aneu a l’apartat “Adhereix-t’hi” i seleccionar Territori, Comarca i Població. A partir de la població triada, i per proximitat, marcant damunt la bandera nacional, trobareu les dades de cada municipi de la comarca que compta amb inscripcions. S’hi a més de la selecció anterior ompliu la resta de dades us haureu adherit a la campanya que, a l’hora d’editar aquesta notícia, compta amb 9.439 inscrits . Una iniciativa engegada per Alexis Vizcaino i que compta amb pàgina pròpia, http://www.estatpropi.cat, des del passat 25 d’abril, tot coincidint amb el 300 aniversari de la batalla d’Almansa.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell o a qualsevol de les locals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any