Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  08.05.2007  06:00

Present i futur del Sàhara

Tema d'unes jornades a la Universitat de València

Men?ame
 

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València ofereix aquesta setmana les primeres Jornades sobre el Sàhara Occidental, preparades pel col·lectiu Front Cultural. Són tres dies de col·loquis, debats i projeccions de documentals sobre la situació política, social i cultural d'aquest territori ocupat pel Marroc i pendent d'un referèndum d'autodeterminació, sota els auspicis de l'ONU.

Les jornades, que es van inaugurar ahir, continuen avui amb la projecció del documental 'Tuizza: entre dones' (2002), d'Antònia Montaner, i amb l'anàlisi del paper de la dona sahariana i de la situació dels camps de refugiats. Demà hi ha programada la projecció del film 'Vides en pausa', de David Navarro. Les jornades es clausuraran amb la conferència del delegat de la República Àrab Sahariana Democràtica (RASD) a València.

En l'organització de les jornades, hi ha col·laborat la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el poble saharià del País Valencià, l'Associació d'Immigrants Saharians de València i el Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional.