El Corredor Polonès

  • Músiques de la Vall

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.03.2007 - 20:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de la seua Àrea de Joventut ha impulsat el programa “Músiques de la Vall”.
Amb este programa, es vol donar difusió als grups musicals de la comarca i donar una alternativa d’oci a la joventut en general, oferint-los una programació radiofònica on puguen conèixer els diferents estils i grups musicals que hi han.
Setmanalment a la emissora Onda 15 l’Olleria Ràdio (105.7 FM), hi haurà un grup protagonista on dia a dia sonarà la seua música, i finalment el dissabte a les 13 hores, se’ls farà una entrevista als components del grup.
Si vols fer alguna sugerència o aportació, pots posar-te en contacte amb l’Àrea de Joventut, Esport i Educació de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, al correu electrònic joventutesport@mancovall.com

El ROCK amb majúscules i l’actitud grunge defineix al corredor polonès ,esperit grunge transmès del mateix Seattle a terres del País Valencià, essent clarament una banda contundent i a l’hora melòdica que es fa gaudir de la primera a l’ultima nota.El projecte musical de ecp naix en 2000. El debut es produeix el 26 d’Octubre de 2001 al pub La Ploma (Ontinyent). Durant la setmana del 9 d’Octubre de 2002 als APK Estudis en Quart de Poblet grava el seu primer treball.

Després de realitzar diversos projectes i col·laboracions en 2005 treu al carrer el seu primer treball professional “Catalunya Punk’s” (Bullanga Records 2005).

Actualment i després de renovacions al grup, ecp prepara la gira “tourbolet 2007” Tourbolet a diferents sales d’arreu dels Països Catalans. També està en procés de creació de noves cançons per al seu proper treball.

– Components i Instruments:

ecp per ordre de suïcidi, són:

Marc: Veu

Pablo: Guitarra i cors

Xarlee: Guitarra i cors

Rafa: Bateria i cors

Jordi: Baix i cors

– Procedència: Ontinyent.

– Discografia: Maqueta i Catalunya Punk’s.

– Contacte:

Telèfons: 655060712 (Marc) i 686062308 (Rafa)

www.elcorredorpolones.com

e-mail: ecp@elcorredorpolones.com

Adreça postal: “el corredor polonès”

C/ d’Amunt 21

46870 Ontinyent

LA VALL D’ALBAIDA (PPCC)

Músiques de la Vall

Amb el patrocini de l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Enllaços
Escolta la cançó: Jane Dispara

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any