Notícies

Divendres  02.03.2007  07:00

Alumnes d'ESADE reclamen que el director deixi la presidència de Clickair

També demanen que el patronat de l'escola hi intervingui

Men?ame
 

Un grup d'alumnes i ex-alumnes d'ESADE han fet públic aquestes últimes hores un manifest demanant al director de l'escola de negocis, Carlos Losada que abandoni el càrrec de president de Clickair, la companyia de baix cost d'Ibèria. Els alumnes entenen que cap gran universitat no acceptaria una situació semblant i qüestionen especialment que Losada treballi per Ibèria, una empresa que, diuen, perjudica Barcelona i Catalunya.

Aquest grup d'alumnes i ex-alumnes es demana també com és que cap professor d'ESADE no participa en les mobilitzacions de la societat civil en favor del caràcter intercontinental de l'aeroport de Barcelona. La resposta que insinuen és que el director de la institució és president de l'empresa subsidiària d'Ibèria. Per això els alumnes demanen al patronat d'ESADE que dictamini en aquest afer. Finalment, asseguren que les posicions d'Ibèria van contra allò que ESADE ha ensenyat totes aquestes últimes dècades.

Carlos Losada és president no executiu del consell d'administració de Clickair i, des del setembre del 2000, director general de la Fundació ESADE.