Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  22.02.2007  09:43

Saül Gordillo, nou director de l'Agència Catalana de Notícies

Men?ame
 

El periodista Saül Gordillo (Calella, 1972), actualment redactor en cap d'El Punt Barcelona, serà proposat com a nou director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) abans de final de mes, segons ha confirmat la mateixa agència d'informació a través d'un comunicat. Saül Gordillo ocuparà la vacant que va deixar lliure Joan Besson el desembre passat.

La trajectòria professional de Saül Gordillo s'ha desenvolupat en la major part a El Punt, on va començar a treballar de corresponsal entre el 1989 i 1993, i de redactor entre 1993 i 1995. Gordillo va formar part, el 1995, de l'equip fundacional d'El Punt Maresme, edició on va exercir de cap de secció i posteriorment va ser-ne director. També va dirigir El Punt Rubí. El periodista maresmenc va fundar la desapareguda Repòrter, revista mensual de l'Alt Maresme. També va passar per Ràdio Pineda, Televisió de Pineda i Ràdio Marina. Saül Gordillo és, a més, autor d'un dels blocs polítics més reputats de Catalunya a Mésvilaweb (www.saul.cat) i col·laborador esporàdic del setmanari Catalonia Today. El nomenament de Saül Gordillo es proposarà abans de final de mes en la propera reunió del consell d'administració d'Intracatalònia SA. En aquesta reunió també s'ha de constituir el nou consell, fruit de la compra del 70% de les accions per part de la Generalitat. La corporació en manté el 30% restant.