Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  14.02.2007  19:01

La llibreria Quart Creixent de Palma fa 25 anys

Ho celebra amb un homenatge al poeta Joan Brossa que la va inaugurar

Men?ame
 

Des de fa vint-i-cinc anys la llibreria Quart Creixent de Palma ofereix una extensa oferta de llibres en català i tot d'actes culturals, que li han merescut una clientela fidel. L'establiment el van fundar Antoni Artigues i Jaume Corbera, un 12 de febrer, amb la presència i l'apadrinament del poeta Joan Brossa. És per això que el dilluns (dia 12) es va celebrar el primer acte de l'aniversari amb la presentació de l'inèdit de Brossa, 'El dia a dia (1988-1992)' que acaba de publicar Edicions 62.

Van participar en l'acte la curadora del volum, Glòria Bordons, i el poeta Carles Rabassa en va llegir alguns poemes.

Explica Miquela Serra, gerent des de fa catorze anys de la Quart Creixent, que Brossa va tornar a venir a la llibreria en el dotzè aniversari. En aquella ocasió els va oferir aquest poema inèdit, que va dedicar a l'establiment:

CONSTRUCCIÓ

L PLJ L SL NTRN PR N SQRD
DNN L M FLR S L'MPRTN I JRD.

TIRO UN PESSIC DE SAL AL POEMA

LA PLUJA I EL SOL ENTREN PER UNA ESQUERDA
DONEN LA MÀ A LA FLOR
I SE L'EMPORTEN AL JARDÍ

JOAN BROSSA

Divendres dia 16, al Teatre Sans, continuaran les celebracions amb l'actuació del poeta Enric Casasses i el pianista Pascal Comelade, i el disssabte, Antònia Font i Joan Miquel Oliver. Més informació al Diari de Balears.