Miquel Pueyo: ‘Cal un nou discurs sobre el català’

  • Avui VilaWeb TV us ofereix dos vídeos: l'entrevista amb el secretari de Política Lingüística i un balanç de l'ordenança de civisme de Barcelona

VilaWeb
Redacció
08.02.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari de Política Lingüística del govern català, Miquel Pueyo, acaba de publicar el llibre ‘El fantasma de la mort del català’, en el qual defensa un nou plantejament del futur de la llengua. En aquest vídeo, Pueyo opina que el debat sobre la longevitat del català és estèril i reclama més confiança en la llengua.
El segon vídeo parla d’un documental fet per Jordi Oriola sobre l’ordenança de civisme de Barcelona.Barcelona: civisme o cinisme?

El documental Barcelona 2006:L’any del civisme repassa el primer any de la normativa de civisme a Barcelona. Com podreu veure al vídeo, en aquests moments dinou entitats han presentat recurs contra la normativa perquè diuen que retalla llibertats. L’autor, Jordi Oriola, professor de física i química, ha repassat totes les polèmiques sobre aquesta normativa i ha descobert una paradoxa: té molta gent contra, però no s’aplica.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any