Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  05.02.2007  06:00

Un concurs de blocs per a estudiants de secundària

El convoca la revista Futura de la Universitat de València

Men?ame
 

Els blocs, i internet en general, com més va, més es fan servir en educació. N'és una prova el concurs que ha convocat la revista Futura de la Universitat de València, per a motivar els estudiants de secundària a escriure un bloc. Hi poden participar escolars del País Valencià i la temàtica s'ha de relacionar amb els continguts curriculars, o bé amb algunes d'aquestes disciplines: música, literatura, esport, medi o solidaritat.

L'any passat els guanyadors van ser My little blog, un projecte de blocs per a l'assignatura d'anglès d'un institut de secundària de Paterna, i Biotop, un bloc de temàtica ambiental de l'institut Vicenta Ferrer Escrivà de València. Tots dos continuen en actiu.

Al concurs, també s'hi poden presentar blocs que no siguin de nova creació, ans siguin actius des de fa un quant temps. La inscripció s'acabarà el 21 de març i els blocs guanyadors, que se sabran a l'abril, rebran un primer premi de mil euros i un segon premi de cinc-cents euros. El jurat serà format per estudiants, professors de secundària i personal de la Universitat de València. Participen en la iniciativa Escola Valenciana, el portal educatiu Edu365 i VilaWeb.