Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  20.01.2007  06:00

La CAL gestionarà a partir d'ara el projecte Tallers per la Llengua

Men?ame
 

La iniciativa del projecte Tallers per la Llengua, engegada fa quasi un any en motiu del greu retrocés social que pateix la nostra llengua i que ha estat fins ara coordinada per la Fundació Reeixida, ha passat a formar part del quòrum de projectes gestionats per la CAL. Aquest projecte es materialitza en 3 tallers adreçats a col·lectius ben diferents però amb l'objectiu comú de fomentar l'ús social del català: educació, sensibilització i espai lingüístic personal.

El taller d'educació per la llengua va adreçat a alumnes d'ESO; el taller de sensibilització va adreçat a persones hostils a la causa de la llengua així com a nouvinguts que encara no coneixen la realitat lingüística del nostre país; i el taller d'espai lingüístic personal (TELP) va adreçat a totes aquelles persones que volen canviar l'hàbit de passar-se al castellà davant d'una persona que el parla.

Fins ara s'han fet més de 30 tallers i els destinataris han estat sindicats, empreses, associacions, organismes públics, universitats, esplais de lleure... així com un gran nombre d'IES tant del Principat com del País Valencià.

Amb la incorporació d'aquesta iniciativa, la CAL guanya una eina útil i plena de contingut per continuar lluitant en favor del futur de la nostra llengua.

Aviat es podrà consultar la web dels tallers. De moment es pot veure el projecte a la pàgina de Reeixida.