Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.01.2007  07:10

Exit en l'Estrena del Film "Lunas de Metal"

Men?ame
 

Aquest dissabte, 13 de gener, es va estrenar a Cal Ninyo el film amateur "Lunas de Metal" del director santboià José Manuel Fernández. Amics i familiars van omplir la sala per acompanyar l'estrena, en la qual molts hi havien participat. Aquesta pel.lícula de format amateur té un bon nivell qualitatiu, i es pot enquadrar en el gènere del documental melodramàtic.

El film ha estat autoproduït, i és un pas més en la trajectòria del director, que ja fa uns quants anys que es mou en aquest camp cinematogràfic. L'argument se situa a Sant Boi al voltant de les peripècies sentimentals del protagonista. A partir d'un fet traumàtic, es va seguint la seva experiència vital amb una nòvia i amb una dona separada amb un fill. El món, que retrata amb molta fidelitat, pertany a la segona generació d'immigrants que han nascut a la nostra ciutat. Viuen en un món espanyolitzat, paral.lel al català, on ni tant sols se sent una paraula catalana. Els diàlegs i el guió estan prou bé, a més de les interpretacions dels actors. El nivell qualitatiu de la producció és bo. Creiem que segueix un camí prou coherent, i segurament les generacions del futur podran veure aquest film com un document que ensenya una manera de viure i veure el món que podem trobar als carrers de Sant Boi de Llobregat, i de moltes poblacions de l'àrea metropolitana.