Celedonio Sepúlveda deixa el PSC i comença a treballar en un projecte diferent per Ripollet

VilaWeb
Redacció
12.01.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Celedonio Sepúlveda, després de vint anys de militància en el PSC, ha decidit deixar el partit per tal de poder “regenerar la vida política sense mordasses”. Sepúlveda ha fet arribar una carta a l’executiva de l’agrupació local del PSC per tal de manifestar la seva renúncia a presentar-se a les primàries per considerar-les “viciades i totalment dirigides” i explica el seu rebuig “a militar en un partit on se li increpa amb actituds violentes simplement per opinar”.

Celedonio Sepúlveda ha estat un militant destacat del PSC a Ripollet arribant a ocupar càrrecs destacats dins el partit com el de secretari d’organització, de joventut o de finances. Fa mesos va anunciar públicament la seva voluntat de presentar-se a unes primàries dins el partit per encapçalar la llista del PSC a les properes eleccions municipals que tindran lloc al maig. Des de llavors s’ha sentit maltractat i després d’una llarga reflexió decideix deixar el partit i ho fa “per no seguir sent víctima d’un procés ‘partidari’ estil ‘purga’ en el qual no participo ni opino”. A més afirma a l’escrit que ha fet arribar a l’executiva del PSC no voler fer mal al partit per opinar diferent al seu líder.

Amb aquest escrit, Sepúlveda comença una nova etapa on no deixarà de treballar pel seu projecte a la ciutat. En concret a hores d’ara deixa les portes obertes a un futur projecte polític a la ciutat assegurant que té “el coratge renovat per treballar, presentar i encapçalar un projecte diferent per un Ripollet millor”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any