Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  30.12.2006  10:00

El comiat de l'últim 'Saló de lectura', que BTV no reemet avui, disponible a YouTube

La presentadora atribueix la retirada de la graella a les crítiques al model de ciutat i de televisió de l'últim programa

Men?ame
 

Barcelona TV no reemetrà avui al vespre l'últim 'Saló de lectura', el de dimecres passat. Al comiat del programa la directora i presentadora, Marina Espasa, va criticar el rumb que prenia Barcelona des d'un punt de vista cultural i va dir que la televisió n'era un reflex. Espasa atribueix la suspensió de la reemissió a les crítiques i a la presència del presentador anterior, Emili Manzano, que parla de censura en aquesta carta. Si bé el programa no es reemetrà a BTV, sí que es pot veure al servidor YouTube, on se n'ha penjat el vídeo.

Excusa poc creïble

Marina Espasa va dir a VilaWeb que a l'últim programa havia parlat de 'la televisió com a imatge de les coses que passen, del concepte de ciutat entesa com una botiga i més orientada a l'entreteniment que no pas a la cultura'. La raó que BTV va donar a la directora i presentadora del programa per a suprimir la reemissió era que farien programació de Nadal, basada en l'emissió de films.

Segons Espasa, aquesta raó és poc creïble, perquè el cap de setmana anterior també hi hagué programació especial i, tot i amb això, el 23 de desembre, que era dissabte, es va mantenir la reemissió del 'Saló de lectura'. Per tant, ella atribueix la decisió de la direcció a les crítiques fetes durant el comiat i a la mala relació del director general de BTV, Ricard Domingo, amb Emili Manzano. De fet, Marina Espasa explica que va costar molt que Manzano pogués participar en l'últim programa, perquè Domingo no ho volia.