Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  31.12.2006  14:00

Joan LLongueras i Mercè Masnou presenten el seu llibre Kadingir a Vic

L'acte es farà al Cafè de les Lletres

Men?ame
 


El dia 3 de gener a les 7 de la tarda, es fa la presentació del llibre Kadingir al Cafè de les Lletres. Es tracta d'un llibre de narrativa fantàstica: Una nena ben poca-solta, amb gran imaginació, poc sentit del ridícul i un humor d'allò més irreverent, heretarà un llegat ben especial: el tron de reina dels zitis, una de les sis races del planeta Ki, existent en una dimensió paral.lela a la terra i connectat a aquesta a través de la tecnología Kadingir.

Ishatr, l'afortunada nova reina, haurà d’enfrontar-se a Usemgal, senyor de Zapp, que voldrà evitar la seva presa de possessió. I per acabar-ho d’adobar, haurà de passar tres proves que li permetran heretar el llegat.

És un llibre dirigit a tots els públics a partir de 10 anys. Els mateixos autors, Joan LLongueras i Mercè Masnou, seran els encarregats de fer la presentació, que promet ser molt amena i divertida, i firmaran exemplars a qui ho vulgui.

Tothom qui passi pel Cafè de les Lletres durant aquests dies i faci una compra o consumició, tindrà un número per participar en el sorteig d'un exemplar del llibre Kadingir dedicat pels autors.