Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  02.12.2006  06:00

Els Glaucs tornen a pujar a un escenari a l'Estartit

Quatre anys després de separar-se celebren el desè aniversari del primer disc

Men?ame
 

Els Glaucs fa quatre anys que es van separar. Aquesta nit, però, tornen a aplegar-se en un escenari per celebrar el desè aniversari del primer disc, que es diu igual que la banda formada per Jofre Bardagí, Lluís Alsina, Àngel Valentí, José Luis Vadillo, Àlex Rexach, Eduard Font i Miquel Sospedra. Els sis anys de vida del grup van servir per fer-se un lloc en l'emergent panorama musical català, sense ser mai una banda de masses.

Com que les entrades es van exhaurir de seguida, dimecres mateix es va convocar un altre concert, que es va fer ahir divendres, amb un ple total a la sala.

Els Glaucs actuaran a la Sala Mariscal de l'Estartit (Baix Empordà), que és un indret emblemàtic en la història de la banda. En aquest escenari, els Glaucs hi van fer els primers concerts, hi van viure els anys de glòria i van tancar una etapa musical. La discografia de Glaucs està formada per cinc discos: 'Glaucs' (1996), 'Simbènia' (1998), 'Vius. Directe al Mercat de Música Viva de Vic' (1999), 'Si vols venir' (2000) i el recopilatori 'Glaucs 1995-2003' (2003). Actualment, els membres de la banda segueixen la seva trajectòria musical en solitari. De fet, el vocalista, Jofre Bardagí, acaba de publicar un nou treball discogràfic, 'Jo faig cançons' (Música Global).


Heus ací unes quantes pàgines que recullen l'herència de Glaucs:

> Club de fans de Glaucs, pàgina que no s'actualitza d'ençà de la separació del grup.
> Glaucs a MySpace.
> Pàgina dedicada a Glaucs dins Botiboti.