El camí de Robert Louis Stevenson

VilaWeb
Redacció
25.11.2006 - 12:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb aquest nom es coneix el GR-70, el sender que travessa la regió occitana de les Cevenes. El famós escriptor Robert Louis Stevenson, que va escriure “L’illa del tresor” i altres aventures inoblidables, la va recórrer el segle XIX amb la sola companyia d’un ruc. Per això, han batejat el camí amb el seu nom. En Pau Mestres, i el seu amic Isidre Surrallés, la van reviure durant l’audiovisual organitzat per L’Oreig amb el títol “El Massís Central: la muntanya humanitzada”. Ahir divendres al vespre a Cal Sílio, al carrer Major, 71, es va fer aquest acte que va omplir la sala. El conferenciant estava ben documentat, i va donar força explicacions sobre les motivacions històriques i religioses que van portar l’escriptor escocès a fer aquest viatge. Durant l’acte, el president Jaume Sans va informar als assistents i socis del conveni que ha signat l’Oreig amb el Complex Baldiri Aleu per oferir millors serveis als seus abonats.

Aquest cap de setmana també tenim tota una sèrie de propostes molt interessants: per un costat, l’exposició sobre la Bíblia a la biblioteca Jordi Rubió. Les fotografies del famós Kim Manresa sobre “Escoles d’altres mons” al Centre d’Art de Can Castells. També podeu visitar Can Torrents per veure les exposicions sobre Vilaboi durant la Guerra Civil o dels Tres Anys, o Militaris a les Termes Romanes.

Sense descuidar-nos de la música amb la XV Mostra de Jazz amb l’actuació al Casal de Barri Cooperativa-Molí Nou de quartet de dixieland de Miratjazz a les 22h del dissabte. O el concert commemoratiu del 250è Aniversari de Mozart, a Can Massallera, el diumenge 26 de novembre a les 19h amb la Jove Orquestra i Cor de Cambra de Sant Boi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any