Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  23.11.2006  20:17

Una trentena de blocs culturals en català afegits a la web del Saló del Llibre

El bloc del Llibreter va denunciar que sols s'hi recomanaven blocs en espanyol

Men?ame
 

Dels cent onze blocs recomanats per la web del Saló del Llibre de Barcelona, una trentena, en català, s'hi han afegit avui. Abans n'hi havia setanta-vuit, tots en espanyol, tret d'un. Però el fet ha estat denunciat pels blocaires literaris, encapçalats pel Llibreter, autor d'un apunt titulat 'De la ignorància' (llegiu-ne els comentaris). Els responsables del Saló han reconegut una part de culpa en el fet, i el consideren un 'greu error'.

La directora del Saló del Llibre de Barcelona, Núria Franquet, ha explicat a VilaWeb que no tenia coneixement de la situació: 'Ens n'hem adonat ara, no n'érem conscients. La web és un encàrrec del Saló a una empresa externa, 40Gurus, amb qui em posaré en contacte per saber què ha passat i donar instruccions perquè ho arreglin. Només puc dir que no era la nostra intenció'.

Els responsables del Saló han donat una primera resposta a les protestes dels blocaires. És aquesta: 'Ens sap molt greu que hagi passat això. Vam encarregar a una empresa de comunicació que preparés aquesta campanya de promoció i d'interrelació amb els blogs, pensant que seria molt bona idea implicar aquest món tan potent i interessant, però vam cometre l'error de no repassar la relació de blogs que posarien a la web. No neguem la nostra part de culpa. Per la feinada dels últims dies no vam comprovar-ho i vam fer mal fet, però us assegurem que en cap moment no hi ha hagut gens de mala intenció. Hem facilitat una relació de blogs, bàsicament literaris, en català a l'empresa encarregada del projecte i en aquests moments treballa per reparar, tan aviat com sigui possible, aquest greu error'.