Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  22.11.2006  06:55

El Congrés espanyol aprova per unanimitat el traspàs immediat de la xarxa de rodalia de Renfe

La transferència la decidirà la comissió bilateral que desenvoluparà l'estatut

Men?ame
 

Després d’uns quants mesos de mal funcionament, el servei de rodalia de Renfe és ara traspassat a la Generalitat. En efecte, el Congrés espanyol va aprovar ahir per unanimitat una proposició no de llei presentada per CiU i esmenada pel PSOE instant el govern a aplicar el pla de xoc avançat per Magdalena Álvarez i a traspassar tot seguit els serveis de transport de viatgers que tinguin l’origen i la destinació dins el territori català.

Però aquesta transferència, l’haurà de negociar la comissió bilateral estat-Generalitat que ha de desenvolupar l'estatut. Tots els grups de la Cambra, inclòs el PP, hi van votar favorablement, cosa que no passa quasi mai. Ara, si la satisfacció de tots els grups polítics per la unanimitat aconseguida és notable, la portaveu socialista a la comissió de Foment, Teresa Cunillera, va recordar que les incidències no es podrien pas evitar mentre es construís la via del TGV.