Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  20.11.2006  06:00

Comunicació21.com brinda una secció d'internacional

Obre corresponsalies a Nova York, Paris i Hong Kong

Men?ame
 

La publicació digital Comunicació21.com, especialitzada en comunicació i periodisme, ja fa uns quants dies que publica algunes notícies pròpies que concerneixen països diversos. La setmana passada ja va publicar-ne unes quantes, a tall de prova, però no és fins avui que s'inaugura oficialment la nova secció d'internacional, que es fa des de tres corresponsalies que Comunicació21.com ha obert a Nova York, París i Hong Kong.

L'editorial de Comunicació21.com comenta que, per a la nova secció, que tocarà qüestions com la crisi de la premsa escrita de pagament, l'auge dels diaris gratuïts, l'evolució d'internet i les noves tecnologies..., també ha reforçat la redacció de Barcelona. La secció inclourà, a més de notícies, articles d'opinió, reportatges i entrevistes, i a partir de l'any que ve la volen traduir a l'anglès per bastir un punt de referència internacional des del Principat.