Notícies

Diumenge  19.11.2006  06:00

Tavernes no disposa de pla d'accessibilitat

Per Francisco Javier Chordá Sancho

Men?ame
 

L'ajuntament segueix sense donar resposta a les reivindicacions concretes que es van presentar per registre d'entrada, acompanyades d'un dossier fotogràfic i el suport de 7.000 signatures i 19 associacions. El sr. alcalde continua esforçant-se a dir el que s'ha fet sense tenir en compte les actuacions que no s'han realitzat correctament i que són el motiu principal de les nostres queixes.

Tal com ha confirmat el sr. alcalde, l'Ajuntament de Tavernes no disposa d'un Pla d'Accessibilitat, tot i que ell mateix va afirmar en un mitjà de comunicació local que "la Vall és dels pocs municipis que tenen un pla d'accessibilitat". Però, que estiga elaborant-se no significa que el tinga.

Des del nostre punt de vista, no n'hi ha prou amb destinar un percentatge del pressupost municipal si després algunes de les actuacions resulten inaccessibles per a les persones amb problemes de mobilitat, com queda pales en els diferents edificis públics i ha estat denunciat moltes vegades durant diversos anys. I per això, hem hagut de mobilitzar a tota la població perquè finalment l'ajuntament escolte les nostres denúncies.