Tavernes no disposa de pla d’accessibilitat

  • Per Francisco Javier Chordá Sancho

VilaWeb
Redacció
19.11.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ajuntament segueix sense donar resposta a les reivindicacions concretes que es van presentar per registre d’entrada, acompanyades d’un dossier fotogràfic i el suport de 7.000 signatures i 19 associacions. El sr. alcalde continua esforçant-se a dir el que s’ha fet sense tenir en compte les actuacions que no s’han realitzat correctament i que són el motiu principal de les nostres queixes.

Tal com ha confirmat el sr. alcalde, l’Ajuntament de Tavernes no disposa d’un Pla d’Accessibilitat, tot i que ell mateix va afirmar en un mitjà de comunicació local que “la Vall és dels pocs municipis que tenen un pla d’accessibilitat”. Però, que estiga elaborant-se no significa que el tinga.

Des del nostre punt de vista, no n’hi ha prou amb destinar un percentatge del pressupost municipal si després algunes de les actuacions resulten inaccessibles per a les persones amb problemes de mobilitat, com queda pales en els diferents edificis públics i ha estat denunciat moltes vegades durant diversos anys. I per això, hem hagut de mobilitzar a tota la població perquè finalment l’ajuntament escolte les nostres denúncies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any