Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  11.11.2006  06:00

Frec a Frec estrena un projecte de teatre interactiu a mida per a joves

Aquest dissabte al Patronat amb Joan Monells com a director

Men?ame
 

Amb el títol 'I tu,com actuaries?' aquest dissabte a les deu del vespre la companyia Frec a Frec presenta al Teatre Municipal, el Patronat, un nou projecte: el teatre interactiu a mida per a joves. El text dels dos espectacles que es veuran els han escrit els actors Carme Vilar, Beti Español i Joan Monells (també director) després d’estar treballat en la companyia Frec a Frec més d’11 anys en el projecte Teatre en l’educació de la Fundació Associació Cultural de Granollers i amb una gran experiència dins del camp de la pedagogia teatral. El projecte és un encàrrec de la La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona i s'estrenarà dilluns 13 de novembre a CaixaFòrum a Barcelona.
A diferència del Teatre en l’Educació, en aquest projecte es treballa a partir de diversos episodis,en els qual els joves i les persones que els envolten es poden trobar reflectides i només realitzable en teatres i no en els mateixos centres d’ensenyament a menys que disposin d’infraestructura teatral.
Amb aquest espectacle-taller el públic tindrà l’oportunitat de modificar i millorar les situacions plantejades en els episodis teatrals; situacions amb les que s’ha trobat, es troba o pot ser es trobarà en algun moment de la seva vida.
D’aquesta manera es pot utilitzar el teatre com a eina per la educació en valors i... per fer un assaig de la pròpia vida.
El número 55 de la revista GAR dedica l'entrevista a Joan Monells, que parla d'aquest nou projecte.