Frec a Frec estrena un projecte de teatre interactiu a mida per a joves

  • Aquest dissabte al Patronat amb Joan Monells com a director

VilaWeb
Redacció
11.11.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el títol ‘I tu,com actuaries?’ aquest dissabte a les deu del vespre la companyia Frec a Frec presenta al Teatre Municipal, el Patronat, un nou projecte: el teatre interactiu a mida per a joves. El text dels dos espectacles que es veuran els han escrit els actors Carme Vilar, Beti Español i Joan Monells (també director) després d’estar treballat en la companyia Frec a Frec més d’11 anys en el projecte Teatre en l’educació de la Fundació Associació Cultural de Granollers i amb una gran experiència dins del camp de la pedagogia teatral. El projecte és un encàrrec de la La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona i s’estrenarà dilluns 13 de novembre a CaixaFòrum a Barcelona.

A diferència del Teatre en l’Educació, en aquest projecte es treballa a partir de diversos episodis,en els qual els joves i les persones que els envolten es poden trobar reflectides i només realitzable en teatres i no en els mateixos centres d’ensenyament a menys que disposin d’infraestructura teatral.

Amb aquest espectacle-taller el públic tindrà l’oportunitat de modificar i millorar les situacions plantejades en els episodis teatrals; situacions amb les que s’ha trobat, es troba o pot ser es trobarà en algun moment de la seva vida.

D’aquesta manera es pot utilitzar el teatre com a eina per la educació en valors i… per fer un assaig de la pròpia vida.

El número 55 de la revista GAR dedica l’entrevista a Joan Monells, que parla d’aquest nou projecte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any