Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  07.11.2006  11:56

L'Entesa Nacional pel Progrés es presenta en públic

Us oferim en vídeo els discursos de Montilla, Carod i Saura

Men?ame
 

El PSC, Esquerra i Iniciativa han presentat avui a migdia al Parlament el pacte de formació del nou govern de la Generalitat (vegeu els vídeos dels discursos de José Montilla, de Josep-Lluís Carod-Rovira i de Joan Saura). Tots tres, acompanyats dels setanta diputats que sumen els tres partits, han afirmat que aquest govern era l'únic que podia garantir l'estabilitat. Montilla ha dit que havien après dels errors del tripartit anterior.

També ha dit que aquest era un projecte per a més d'una legislatura.

Carod ha dit que sols aquest govern podia garantir la cohesió social i, per tant, la cohesió nacional, sense exclusions de ningú. I que aquest govern col·laboraria amb tots els sectors polítics, tant els que integren el govern com els de l'oposició. Finalment, Joan Saura ha insistit en la idea que el nou govern serà sòlid i estable, i que apostarà per la modernització ecològica del país. Tots tres han fet autocrítica per la baixa participació i l'elevat nombre de vots en blanc de les últimes eleccions.