Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  01.11.2006  23:57

Sant Boi continua donant suport majoritari al PSC-PSOE en el Parlament

Men?ame
 

Els resultats electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya a la ciutat de Sant Boi han refermat el suport majoritari al PSC-PSOE. La resta de formacions polítiques també mantenen el percentatge relatiu de vots. Però ha estat un vots amb un preu molt alt. L'abstenció ha estat gairebé del 50%. Això s'ha traduït en una pèrdua de vots important, paradoxalment sobretot qui l'ha patit més és el mateix PSC. CiU i IC han pujat una mica, i el PP i ERC han baixat una mica també. En l'apartat d'altres, també cal destacar el percentatge de vots del partit Ciudadanos i Els Verds Ecologistes. En aquest sentit, cal veure que els vots d'esquerra continuen dominant a Sant Boi, seguint la mateixa línia de la comarca del Baix Llobregat. Tanmateix, de cara al Parlament, el pacte entre PSC-CiU també obtindria majoria.
La jornada ha transcorregut amb tranquilitat. En el dia de Tots Sants, el matí ha començat amb les votacions de molta gent gran. Al migdia s'ha produït l'afluència més alta de votants als col.legis electorals. I a la tarda, quan a les sis ha tancat les portes el cementiri de Sant Boi, molta gent ja ha tornat cap a casa. El vot més jove ha estat minoritari, seguint les tendències de les darreres conteses electorals. L'anècdota del dia s'ha produït quan un càrrec polític ha introduït en el sobre les paperetes de tres partits a l'hora de votar.