Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.11.2006  06:00

El TNC estrena 'En Pòlvora' d'Àngel Guimerà

Men?ame
 

Àngel Guimerà torna per quarta vegada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb 'En Pòlvora', una obra que es considera un punt d'inflexió en la seva trajectòria: del romanticisme al realisme i a la implicació social. Amb aquesta altra obra de Guimerà (el TNC també n'ha ofert 'Terra baixa', 'Maria Rosa' i 'La filla del mar'), Sergi Belbel s'estrena com a director artístic del Teatre Nacional, després de la sortida de Domènech Reixach.

'En Pòlvora', que es podrà veure des d'avui al 23 de desembre, se centra en un triangle amorós format per un obrer desarrelat, l'amor de la seva joventut i el propietari d'una indústria que també la pretén.
El repartiment és encapçalat per Julio Manrique (Marcó), Anna Sahun (Toneta) i Santi Ricart (Francesc). I per primera vegada s'incorporen en aquest teatre actors no professionals que provenen de cinc agrupacions teatrals de Sabadell.

Acabades les funcions al TNC, l'obra emprendrà una ronda per setze ciutats de Catalunya, entre les quals Sabadell i Manresa, on inaugurarà el Teatre Principal i el Kursaal, respectivament.