El TNC estrena ‘En Pòlvora’ d’Àngel Guimerà

VilaWeb
Redacció
02.11.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Àngel Guimerà torna per quarta vegada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb ‘En Pòlvora’, una obra que es considera un punt d’inflexió en la seva trajectòria: del romanticisme al realisme i a la implicació social. Amb aquesta altra obra de Guimerà (el TNC també n’ha ofert ‘Terra baixa’, ‘Maria Rosa’ i ‘La filla del mar’), Sergi Belbel s’estrena com a director artístic del Teatre Nacional, després de la sortida de Domènech Reixach.’En Pòlvora’, que es podrà veure des d’avui al 23 de desembre, se centra en un triangle amorós format per un obrer desarrelat, l’amor de la seva joventut i el propietari d’una indústria que també la pretén.

El repartiment és encapçalat per Julio Manrique (Marcó), Anna Sahun (Toneta) i Santi Ricart (Francesc). I per primera vegada s’incorporen en aquest teatre actors no professionals que provenen de cinc agrupacions teatrals de Sabadell.

Acabades les funcions al TNC, l’obra emprendrà una ronda per setze ciutats de Catalunya, entre les quals Sabadell i Manresa, on inaugurarà el Teatre Principal i el Kursaal, respectivament.

Enllaços
Web relacionades dins Nosaltres.Cat: Teatre.
Programació del TNC de la temporada 2006-2007

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any