Joan Laporta irromp en la campanya electoral

  • Després d'esmorzar avui amb Artur Mas, el Barça anuncia que demà es reunirà amb Montilla

VilaWeb
Redacció
28.10.2006 - 20:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest matí, Artur Mas i Joan Laporta han esmorzat plegats a la Rambla de Catalunya de Barcelona, amb presència dels mitjans de comunicació. Segons Mas, la trobada ha estat a iniciativa de Laporta. Tant l’un com l’altre, però, han negat que impliqués un suport explícit del president barcelonista al candidat de CiU. Per evitar equívocs i suspicàcies, el FC Barcelona ha anunciat aquesta tarda que Laporta es reunirà demà amb José Montilla.Segons ha explicat Artur Mas, Laporta ha convidat tots els candidats dimarts a la llotja del Camp Nou per assistir en directe al partit de la Lliga de Campions entre el Barça i el Chelsea. Mas li va dir a Laporta que, tenint en compte la data, preferia veure’l des de la seva localitat de soci, i seria aleshores quan Laporta hauria proposat a Mas de veure’s per xerrar una estona. La trobada, quan resten només tres dies per a la cita electoral, ha aixecat crítiques, sobretot al PSC. El portaveu del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta, ha criticat l’obsessió malaltissa, segons ell, del dirigent convergent per fer-se fotografies. Sigui com sigui, la fotografia de demà serà de Laporta amb Montilla.

Puigcercós, a favor de les seleccions catalanes

Un dels qui ha tret importància a la trobada entre Mas i Laporta ha estat Joan Puigcercós, que ha recordat que el president del Barça també va participar en un acte d’ERC en la darrera campanya electoral. El secretari general i segon candidat d’Esquerra a Barcelona ha presentat aquest matí les principals propostes de la formació en matèria d’esports i ha reiterat el compromís d’ERC per a ‘continuar la tasca feta des de la Secretaria General de l’Esport per tal d’aconseguir el reconeixement internacional de les seleccions esportives catalanes, que és una de les poques coses en què l’Estatut ens empara’.

Manifest de suport a Saura

Avui s’ha donat a conèixer les útlimes incorporacions que han signat el manifest de suport al candidat d’ICV, Joan Saura. Ara ja són més de 400 personalitats, entre les quals hi ha acadèmics (Borja de Riquer, Norbert Bilbeny, Joan Botella), actors (Vicky Peña, Jordi Dauder, Pau Monterde), escriptors (Jordi Coca, Rafael Vallbona, Ignasi Riera), arquitectes (Antoni de Moragas), periodistes (Montserrat Minobis, Pitu Abril), músics (Ismael Serrano, Pere Camps) i economistes (Luís de Sebastián), per citar-ne només algunes.

Festa final de CiU

CiU farà demà (18.00) la gran festa de final de campanya al Palau Olímpic de Badalona, amb Artur Mas de protagonista. Durant l’acte hi haurà parlaments dels caps de llista de Tarragona, Joan Miquel Nadal, de Lleida, Josep Grau, i de Girona, Eudald Casadesús. A més, també hi intervindran el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, i el president Jordi Pujol.

Enllaços
Especial de VilaWeb: Eleccions al Parlament de Catalunya 2006.
Enquesta i fòrum de VilaWeb: Com veieu la campanya electoral a la presidència de la Generalitat?.
Web especial de la Generalitat sobre les eleccions de l’1 de novembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any